.::Kanteenden Ses Mi Geldi?::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Okuldaki Anılarınız

+2
mst
Sebastian
6 posters
YazarMesaj
Sebastian
Admin
Admin
Sebastian

<strong>Okulun?</strong> : DAL
<strong>Sınıfın</strong> : 9/C

Okuldaki Anılarınız Empty
MesajKonu: Okuldaki Anılarınız   Okuldaki Anılarınız Icon_minitimeCuma Ocak 05, 2007 5:19 pm

Okuldaki anılarınız okulda başınızdan geçen komik olaylar vs vs vs Okuldaki Anılarınız Biggrin Okuldaki Anılarınız Flowers
http://www.kanteen.cjb.net
mst

mst

MesajKonu: Geri: Okuldaki Anılarınız   Okuldaki Anılarınız Icon_minitimeCuma Ocak 05, 2007 5:54 pm

yine son ders yani din dersinin boş olduu bi gün çoğu arkadaşımız ewine gitmişti. bunlardan birine oyun oynamaya karar verdik ve sınıfımızın 1 numaralı sazanını (bu olaydan sora sazan oldu) isim vermielim aradık hoca derse girdi geç kalanları derse almıo ama okulda olmayanlarıda disipline gönderio dedik ve sewgili sazanımız ilk başta inanmadı başkasını aradı sora bi başkasını derken en sonunda tuzağa düştü we dersin son 5 dakikasına zar zor yetişerek nefessiz kalmış dili ağzının dışında bi şekilde geldi. tabi bi baktı biz bahçede gülmekten yerlere yatıoz. bi ton küfür ederek geldii gibi döndü. Okuldaki Anılarınız Sarcasti
giizeem

giizeem

<strong>Nerdensin?</strong> : heryerden olabilirim:S
<strong>Okulun?</strong> : dal:)
<strong>Sınıfın</strong> : 9e

MesajKonu: Geri: Okuldaki Anılarınız   Okuldaki Anılarınız Icon_minitimeCuma Ocak 05, 2007 6:55 pm

bizimde din dersimiz bos oldugunda bi gün biz etekliyiz falan bi hafif yukseklikte duwar war okulda diger tarafa gidip dolasıpta gecmiyelim diye duwardan atlıycaz ben atladım arkamdan bu arkdas once bi atladı dizlerinin üstüne düstü sonra bi kac kere dizlerinin üstünde sekti ceylan gibi sonra ayaga kalktı kosmaya dewam etti tabi herkes koptuuuuuu:ehe: Okuldaki Anılarınız Sarcasti Okuldaki Anılarınız Sarcasti
eDALt

eDALt

<strong>Nerdensin?</strong> : far far away:D
<strong>Sınıfın</strong> : 9-D

MesajKonu: Geri: Okuldaki Anılarınız   Okuldaki Anılarınız Icon_minitimeCuma Ocak 05, 2007 11:46 pm

biz hilalnurla orda tansuyla senanın yanına giderken arkamızdaki koskocaman piknik masası(henüz biraz önce oturduğumuz masa)aniden kayboldu ve tabi işin garip tarafı ortalıkta masayı taşıyan şahsiyetler we masa da yoktu tırstık biz tabi birbirimize bakıp harry potterdan falan alıntı yapıp korkulu bakışlar içinde içeri girdik sanırım:hönk:
conqueror

conqueror

<strong>Okulun?</strong> : D.A.L

MesajKonu: Geri: Okuldaki Anılarınız   Okuldaki Anılarınız Icon_minitimePaz Ocak 07, 2007 5:05 pm

m.e.b sınavının oldugu gün sınavdan sonra okuldan kaçtık herkez evlere gitti
cuma günü geldigimizde nöbetci acı haberi getirdi
sen sen sen müdür yardımıcısı sizi çagırıyor şahadet getirerek müdür yardımcısının odasına dogru yol aldık odaya girdigimzde önümüzde bir masa, masanın üstünde ise kalem ve kagıt duruyordu birazdan müdür yardımcısı gelince lise hayatımın ilk savunmasını yazmış oldum ve böylece lisedeki ilk kötü hatıram oluşmuş oldu
Darkangel

Darkangel

MesajKonu: Geri: Okuldaki Anılarınız   Okuldaki Anılarınız Icon_minitimeC.tesi Ocak 13, 2007 3:46 pm

Dunku fen sınavında kopya vercektim arka.Anlamıstık.Her sey ayarlanmıstı.Ancak gelki bizim hoca yerleri degistidi :( Cocuk da kotu alırsa ayrılacaktı.Off.Ama benden umut kesilmez.Cocuk bizim sınıfın en kosenine gecti.Ama ben isimi bildim.tenefuste konustuk ve taktigi yeniledik. Okuldaki Anılarınız Biggrin Ve cocugun sınav notu benimkiyle aynı gecek galiba Okuldaki Anılarınız Tongue

Okuldaki Anılarınız
1 sayfadaki 1 sayfası