Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )
+3
Sebastian
netaci
Darkangel
7 posters
Yazar
Konu: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Ptsi Ocak 01, 2007 10:28 pm
- Gel senle geyik muhabbeti yapalım. - Ne geyigi? - Ren GEYİGİ? - Ne reni? - ElFRENİ - Ne eli? - HanımELİ - Ne Hanımı? - Ev HANIMI - Ne evi? - Dag EVİ - Ne dagı? - Agrı DAGI - Ne agrısı? - Bas AGRISI - Ne bası? - KusBASI - Ne kusu? - Muhabbet KUSU - Ne muhabbeti? - Geyik MUHABBETİ...
demekki neymis hayatta her sey basladıgı noktaya geri doner.
netaci
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 35 <strong>Nerdensin?</strong> : rock am ring'den.. :) Kayıt tarihi : 01/01/07
Konu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Salı Ocak 02, 2007 10:29 am
enteresan. Çok olmasa da güldürüo.. paylaşım içn tşk..
Sebastian Admin
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 32 <strong>Okulun?</strong> : DAL <strong>Sınıfın</strong> : 9/C Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Salı Ocak 02, 2007 11:09 am
çok büyük bi hayat dersi vermis
erkobam Moderator
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 <strong>Okulun?</strong> : TEV <strong>Sınıfın</strong> : Y 10 FEN B Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Salı Ocak 02, 2007 2:53 pm
ewt walla hyata bakş açım deişti bi anda
Darkangel
Konu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Salı Ocak 02, 2007 3:45 pm
Harbici verio da o sozu kendim uydurdum .Sadece geyik muhabbeti baglantılı seyi arkımdan duydum da yazdım.
ii oyunlar...
mst
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 33 <strong>Okulun?</strong> : DAL <strong>Sınıfın</strong> : 9/C Kayıt tarihi : 29/12/06
Konu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Perş. Ocak 04, 2007 9:00 pm
Bu kafayla tam politikacı olunur her lafı çewirebilio
Sebastian Admin
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 32 <strong>Okulun?</strong> : DAL <strong>Sınıfın</strong> : 9/C Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Perş. Ocak 04, 2007 9:19 pm
Darkangel demiş ki:
Harbici verio da o sozu kendim uydurdum .Sadece geyik muhabbeti baglantılı seyi arkımdan duydum da yazdım. ii oyunlar...
iyi oyunlar ne be
internet kafeye çevirdiniz forumu 5 dakkada
Darkangel
Konu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Cuma Ocak 05, 2007 3:48 am
olm ogame oynarken ii oyunlar demek bilgisiyarda imza atma alıskanlıgı oldu da elimden kaymıs bi anda yazıvermisim :P Bu arada ben politikacılıgı napcam ben gecersem turkiye turkiye olmaz :P
cLosuRe Moderator
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 32 <strong>Nerdensin?</strong> : kim bilirrr.. <strong>Okulun?</strong> : DAL <strong>Sınıfın</strong> : 9-C Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Cuma Ocak 05, 2007 6:34 pm
inanamıorum..demek ki bu kdr körmüşüm..gözlerim açıldı walla artık olaylara daha farklı bi bakış açısıyla yaklaşıcam :D
giizeem
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 32 <strong>Nerdensin?</strong> : heryerden olabilirim:S <strong>Okulun?</strong> : dal:) <strong>Sınıfın</strong> : 9e Kayıt tarihi : 03/01/07
Konu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Cuma Ocak 05, 2007 7:31 pm
suana kadar sıfır bi hayat yasamısım:hönk:
Darkangel
Konu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) ) Cuma Ocak 05, 2007 9:36 pm
bir mesajla filozof hissettim kendimi yalakalık degil yaws
Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )