.::Kanteenden Ses Mi Geldi?::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )

+3
Sebastian
netaci
Darkangel
7 posters
YazarMesaj
Darkangel

Darkangel

Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Empty
MesajKonu: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimePtsi Ocak 01, 2007 10:28 pm

- Gel senle geyik muhabbeti yapalım.
- Ne geyigi?
- Ren GEYİGİ?
- Ne reni?
- ElFRENİ
- Ne eli?
- HanımELİ
- Ne Hanımı?
- Ev HANIMI
- Ne evi?
- Dag EVİ
- Ne dagı?
- Agrı DAGI
- Ne agrısı?
- Bas AGRISI
- Ne bası?
- KusBASI
- Ne kusu?
- Muhabbet KUSU
- Ne muhabbeti?
- Geyik MUHABBETİ...

demekki neymis hayatta her sey basladıgı noktaya geri doner.
netaci

netaci

<strong>Nerdensin?</strong> : rock am ring'den.. :)

MesajKonu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimeSalı Ocak 02, 2007 10:29 am

enteresan. Çok olmasa da güldürüo.. Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Wink
paylaşım içn tşk..
Sebastian
Admin
Admin
Sebastian

<strong>Okulun?</strong> : DAL
<strong>Sınıfın</strong> : 9/C

MesajKonu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimeSalı Ocak 02, 2007 11:09 am

çok büyük bi hayat dersi vermis Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Tongue Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) W00t
http://www.kanteen.cjb.net
erkobam
Moderator
Moderator
erkobam

<strong>Okulun?</strong> : TEV
<strong>Sınıfın</strong> : Y 10 FEN B

MesajKonu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimeSalı Ocak 02, 2007 2:53 pm

ewt walla hyata bakş açım deişti bi andaGeyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin
Darkangel

Darkangel

MesajKonu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimeSalı Ocak 02, 2007 3:45 pm

Harbici verio da o sozu kendim uydurdum Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Tongue .Sadece geyik muhabbeti baglantılı seyi arkımdan duydum da yazdım. Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin

ii oyunlar...
mst

mst

MesajKonu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimePerş. Ocak 04, 2007 9:00 pm

Bu kafayla tam politikacı olunur Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Tongue her lafı çewirebilio Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Naughty Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin
Sebastian
Admin
Admin
Sebastian

MesajKonu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimePerş. Ocak 04, 2007 9:19 pm

Darkangel demiş ki:
Harbici verio da o sozu kendim uydurdum Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Tongue .Sadece geyik muhabbeti baglantılı seyi arkımdan duydum da yazdım. Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin

ii oyunlar...

iyi oyunlar ne be Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) W00t

internet kafeye çevirdiniz forumu 5 dakkada Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Tongue Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Ohmy
http://www.kanteen.cjb.net
Darkangel

Darkangel

MesajKonu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimeCuma Ocak 05, 2007 3:48 am

Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin olm ogame oynarken ii oyunlar demek bilgisiyarda imza atma alıskanlıgı oldu da elimden kaymıs bi anda yazıvermisim :P
Bu arada ben politikacılıgı napcam ben gecersem turkiye turkiye olmaz :P
cLosuRe
Moderator
Moderator
cLosuRe

<strong>Nerdensin?</strong> : kim bilirrr..
<strong>Sınıfın</strong> : 9-C

MesajKonu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimeCuma Ocak 05, 2007 6:34 pm

inanamıorum..demek ki bu kdr körmüşüm..gözlerim açıldı walla Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin artık olaylara daha farklı bi bakış açısıyla yaklaşıcam Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin:D Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Whistlin Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Deli
giizeem

giizeem

<strong>Nerdensin?</strong> : heryerden olabilirim:S
<strong>Okulun?</strong> : dal:)
<strong>Sınıfın</strong> : 9e

MesajKonu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimeCuma Ocak 05, 2007 7:31 pm

suana kadar sıfır bi hayat yasamısım:hönk: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Tongue Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin
Darkangel

Darkangel

MesajKonu: Geri: Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )   Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Icon_minitimeCuma Ocak 05, 2007 9:36 pm

bir mesajla filozof hissettim kendimi Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Tongue Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin yalakalık degil yaws Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Tongue Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin

Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Tongue Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Tongue Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :))  ) Biggrin

Geyik Muhabbeti (belki gulmesiniz fln ama bakın benCE :)) )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-