Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 33 <strong>Okulun?</strong> : DAL <strong>Sınıfın</strong> : 9-C Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Kurban'ın yeniden toplaşması Paz Ara. 31, 2006 8:51 pm
evet....sonunda beklediim olay gerçekleşti kurban toplandı cümleten hayırlı olsun
Sebastian Admin
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 32 <strong>Okulun?</strong> : DAL <strong>Sınıfın</strong> : 9/C Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması Ptsi Ocak 01, 2007 2:30 am
Nası toplandı yaa
Gercekten ciddi misin yoksa saka mı
eer sakaysa persembe bi dayaı hakeetin ama eer doruysa anlından opecem
Edik: Evet toplanmıs
Ama ben eski turuncu kfamı goremedm
Yine bi edik:
Eksi sözlğkten aldıgım bilgiye göreee:
evet evet bu sabah uyanır uyanmaz siteye tekrar girdim* ve gördüm ki ne rüya ne de $aka!! "eee bunların kırmızı kafalı bi davulcusu yok muydu?" diyenler içinde "vardı efenim ta kendisi olarak tekrar kurbanda çalmaktadır", lakin artık saçları kırmızı değildir. (boya saça zarar veriyor olsa gerek.)
kısmından anladım
cok sevinim çooookkk
netaci
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 35 <strong>Nerdensin?</strong> : rock am ring'den.. :) Kayıt tarihi : 01/01/07
Konu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması Ptsi Ocak 01, 2007 1:31 pm
eveeeeeeeeet oleeeeeeeey kurban tekrar bir araya geldi çok sevindim yau grup elemanları hakkında bu kim şu kim die kısa bi görüşmemiz ardından galiba artık eminiz elemanlardan da baya deişmişler ama yeniden toplanması beni çok sevindirdi..
allmilla
Mesaj Sayısı : 62 Yaş : 32 <strong>Okulun?</strong> : DAL <strong>Sınıfın</strong> : 9/E Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması Ptsi Ocak 01, 2007 3:46 pm
inanamıyormm yaa çok sevndm acayip mutlu oldm çok ii bi hbr... bize yılbaşı hediyesi gbi oldu..
erkobam Moderator
Mesaj Sayısı : 51 Yaş : 33 <strong>Okulun?</strong> : TEV <strong>Sınıfın</strong> : Y 10 FEN B Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması Ptsi Ocak 01, 2007 4:38 pm
oooooo sper olduu çk yazk olmuştu gzelm gruba
zatn daa knserlerne de gdememştm inş bi ara gelrler denizlie
HuRRiCANe
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 33 <strong>Okulun?</strong> : DAL <strong>Sınıfın</strong> : 9-C Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması Ptsi Ocak 01, 2007 9:33 pm
herkese süper bi yeni yıl hediesi oldu bu olay...çok da güzel oldu valla...evet arkadaşlar NERDE KALMIŞTIK:P:
Sebastian Admin
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 32 <strong>Okulun?</strong> : DAL <strong>Sınıfın</strong> : 9/C Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması Ptsi Ocak 01, 2007 10:19 pm
netaci demiş ki:
eveeeeeeeeet oleeeeeeeey kurban tekrar bir araya geldi çok sevindim yau grup elemanları hakkında bu kim şu kim die kısa bi görüşmemiz ardından galiba artık eminiz elemanlardan da baya deişmişler ama yeniden toplanması beni çok sevindirdi..
walla ben hala kimin kim oldugunu anlayamadım tam anlamıyla
netaci
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 35 <strong>Nerdensin?</strong> : rock am ring'den.. :) Kayıt tarihi : 01/01/07
Konu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması Salı Ocak 02, 2007 10:36 am
gaba zihinli.. olm bizim dediimiz gibi işte yaaa bence şu saçları yeşilimsi bi renkel ortada duran DENİZ sonra şu en arkadaki(en uzunları) BURAK şu en soldaki KEREM galiba şu en sağdaki suratını bere kapatmış olan olan da ÖZGÜR .. bence böle..
cLosuRe Moderator
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 32 <strong>Nerdensin?</strong> : kim bilirrr.. <strong>Okulun?</strong> : DAL <strong>Sınıfın</strong> : 9-C Kayıt tarihi : 28/12/06
Konu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması Cuma Ocak 05, 2007 6:41 pm
oha oley be çok sevindim..geri kalmışım brz..günlerdir internete girmeyince insanın böle şeylerle ilgisi alakası kalmıo tabe!bi de hayırsız kankiler sebasti ve hurrican da haber vermeynce bu hale geldim..nese artık süper oldu bu :D:D:music2:
netaci
Konu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması Cuma Ocak 05, 2007 8:52 pm
yönlerde bi karışıklık olmuş grup elemanları en sağdaki KEREM en soldaki ÖZGÜR ortadaki DENİZ ve en uzunları arkada olan da BURAK.. bu sefer dooru oldu işte:D
Iceman91
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 33 <strong>Nerdensin?</strong> : Cehennemin dibi :D <strong>Okulun?</strong> : D.A.L <strong>Sınıfın</strong> : 9 - E ' ydi en son Kayıt tarihi : 29/12/06
Konu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması Perş. Ocak 11, 2007 6:46 pm
tam süper olmus yani grubun yeniden toplaşması ne diem