.::Kanteenden Ses Mi Geldi?::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kurban'ın yeniden toplaşması

+3
netaci
Sebastian
HuRRiCANe
7 posters
YazarMesaj
HuRRiCANe

HuRRiCANe

<strong>Okulun?</strong> : DAL
<strong>Sınıfın</strong> : 9-C

Kurban'ın yeniden toplaşması Empty
MesajKonu: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimePaz Ara. 31, 2006 8:51 pm

evet....sonunda beklediim olay gerçekleşti kurban toplandı cümleten hayırlı olsun Kurban'ın yeniden toplaşması W00t Kurban'ın yeniden toplaşması Wink Kurban'ın yeniden toplaşması Beerchug Kurban'ın yeniden toplaşması Biggrin Kurban'ın yeniden toplaşması Deli
Sebastian
Admin
Admin
Sebastian

<strong>Sınıfın</strong> : 9/C

MesajKonu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimePtsi Ocak 01, 2007 2:30 am

Nası toplandı yaa Kurban'ın yeniden toplaşması Blink

Gercekten ciddi misin yoksa saka mı Kurban'ın yeniden toplaşması Blink

eer sakaysa persembe bi dayaı hakeetin ama eer doruysa anlından opecem Kurban'ın yeniden toplaşması Biggrin Kurban'ın yeniden toplaşması Flowers

Edik: Evet toplanmıs Kurban'ın yeniden toplaşması 59 lol!

Kurban'ın yeniden toplaşması Kurban10

Ama ben eski turuncu kfamı goremedm Kurban'ın yeniden toplaşması Unsure Kurban'ın yeniden toplaşması Sad Kurban'ın yeniden toplaşması Ermm

Yine bi edik: Kurban'ın yeniden toplaşması Tongue Kurban'ın yeniden toplaşması Whistlin

Eksi sözlğkten aldıgım bilgiye göreee:

evet evet bu sabah uyanır uyanmaz siteye tekrar girdim* ve gördüm ki ne rüya ne de $aka!! "eee bunların kırmızı kafalı bi davulcusu yok muydu?" diyenler içinde "vardı efenim ta kendisi olarak tekrar kurbanda çalmaktadır", lakin artık saçları kırmızı değildir. (boya saça zarar veriyor olsa gerek.)

kısmından anladım Kurban'ın yeniden toplaşması Smile Kurban'ın yeniden toplaşması Sorcerer

cok sevinim çooookkk afro Kurban'ın yeniden toplaşması Guitar
http://www.kanteen.cjb.net
netaci

netaci

<strong>Nerdensin?</strong> : rock am ring'den.. :)

MesajKonu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimePtsi Ocak 01, 2007 1:31 pm

eveeeeeeeeet oleeeeeeeey kurban tekrar bir araya geldi çok sevindim yau grup elemanları hakkında bu kim şu kim die kısa bi görüşmemiz ardından galiba artık eminiz elemanlardan da baya deişmişler ama yeniden toplanması beni çok sevindirdi..Kurban'ın yeniden toplaşması 59
allmilla

allmilla

<strong>Sınıfın</strong> : 9/E

MesajKonu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimePtsi Ocak 01, 2007 3:46 pm

inanamıyormm yaa çok sevndm acayip mutlu oldm çok ii bi hbr... Kurban'ın yeniden toplaşması Biggrin bize yılbaşı hediyesi gbi oldu.. Kurban'ın yeniden toplaşması Tongue Kurban'ın yeniden toplaşması W00t
erkobam
Moderator
Moderator
erkobam

<strong>Okulun?</strong> : TEV
<strong>Sınıfın</strong> : Y 10 FEN B

MesajKonu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimePtsi Ocak 01, 2007 4:38 pm

oooooo sper olduu çk yazk olmuştu gzelm gruba

zatn daa knserlerne de gdememştm inş bi ara gelrler denizlieKurban'ın yeniden toplaşması Tongue
HuRRiCANe

HuRRiCANe

MesajKonu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimePtsi Ocak 01, 2007 9:33 pm

herkese süper bi yeni yıl hediesi oldu bu olay...çok da güzel oldu valla...evet arkadaşlar
NERDE KALMIŞTIK:P: Kurban'ın yeniden toplaşması Biggrin Kurban'ın yeniden toplaşması Guitar Kurban'ın yeniden toplaşması Bat
Sebastian
Admin
Admin
Sebastian

<strong>Sınıfın</strong> : 9/C

MesajKonu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimePtsi Ocak 01, 2007 10:19 pm

netaci demiş ki:
eveeeeeeeeet oleeeeeeeey kurban tekrar bir araya geldi çok sevindim yau grup elemanları hakkında bu kim şu kim die kısa bi görüşmemiz ardından galiba artık eminiz elemanlardan da baya deişmişler ama yeniden toplanması beni çok sevindirdi..Kurban'ın yeniden toplaşması 59

walla ben hala kimin kim oldugunu anlayamadım tam anlamıyla Kurban'ın yeniden toplaşması Fart1 Kurban'ın yeniden toplaşması Sarcasti
http://www.kanteen.cjb.net
netaci

netaci

MesajKonu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimeSalı Ocak 02, 2007 10:36 am

gaba zihinli..Kurban'ın yeniden toplaşması Sarcasti
olm bizim dediimiz gibi işte yaaa bence
şu saçları yeşilimsi bi renkel ortada duran DENİZ
sonra şu en arkadaki(en uzunları) BURAK
şu en soldaki KEREM galiba
şu en sağdaki suratını bere kapatmış olan olan da ÖZGÜR ..
bence böle..
cLosuRe
Moderator
Moderator
cLosuRe

<strong>Nerdensin?</strong> : kim bilirrr..

MesajKonu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimeCuma Ocak 05, 2007 6:41 pm

oha oley be çok sevindim..geri kalmışım brz..günlerdir internete girmeyince insanın böle şeylerle ilgisi alakası kalmıo tabe!bi de hayırsız kankiler sebasti ve hurrican da haber vermeynce bu hale geldim..nese artık süper oldu bu Kurban'ın yeniden toplaşması Biggrin:D:D:music2:
netaci

netaci

MesajKonu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimeCuma Ocak 05, 2007 8:52 pm

yönlerde bi karışıklık olmuşKurban'ın yeniden toplaşması Fart1 grup elemanları en sağdaki KEREM
en soldaki ÖZGÜR
ortadaki DENİZ ve en uzunları arkada olan da BURAK..
Kurban'ın yeniden toplaşması Biggrin bu sefer dooru oldu işte:D
Iceman91

Iceman91

<strong>Nerdensin?</strong> : Cehennemin dibi :D
<strong>Okulun?</strong> : D.A.L
<strong>Sınıfın</strong> : 9 - E ' ydi en son

MesajKonu: Geri: Kurban'ın yeniden toplaşması   Kurban'ın yeniden toplaşması Icon_minitimePerş. Ocak 11, 2007 6:46 pm

tam süper olmus yani grubun yeniden toplaşması ne diem Kurban'ın yeniden toplaşması W00t

Kurban'ın yeniden toplaşması
1 sayfadaki 1 sayfası