abi en az 20 kere baktım.abartısız diom.Ve galiba biraz anladım.Adam yere koyduktan bir saniye sora eski haline donuo.Aslında kafamda anladım ama solemesi zorluo insanı.Orda bir yansıtma ve o oyuncak ambulansın bariz bir şekilde 2 yüzü olan bir karton.Benim gibi onemli yerleri 20 kere izlein.İnsan cozuo napııldıgını.Ya birsey yapmıs yere konulduktan bir sn'ye sonra tekrar nasıl doncek eski haline abi.Bariz yansıtma.Ama guzel bir taktik ve ii bir sunum.
ii gunler...
conqueror
Mesaj Sayısı : 59 Yaş : 32 <strong>Okulun?</strong> : D.A.L <strong>Sınıfın</strong> : 9/C Kayıt tarihi : 29/12/06
Konu: Geri: Ambulansla İlizyon (İlginç) Perş. Ocak 04, 2007 12:39 am
bilioz.
giizeem
Mesaj Sayısı : 57 Yaş : 32 <strong>Nerdensin?</strong> : heryerden olabilirim:S <strong>Okulun?</strong> : dal:) <strong>Sınıfın</strong> : 9e Kayıt tarihi : 03/01/07
bazıları hile demis hile diil tamamen göz yanılması.. 2.şekle geçtiginde gözünüzü kapayıp tekrar açın eski haline donuyor...
Iceman91
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 33 <strong>Nerdensin?</strong> : Cehennemin dibi :D <strong>Okulun?</strong> : D.A.L <strong>Sınıfın</strong> : 9 - E ' ydi en son Kayıt tarihi : 29/12/06