.::Kanteenden Ses Mi Geldi?::.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Mod Olmaı İstemek Hakkında

YazarMesaj
Sebastian
Admin
Admin
Sebastian

<strong>Okulun?</strong> : DAL
<strong>Sınıfın</strong> : 9/C

Mod Olmaı İstemek Hakkında Empty
MesajKonu: Mod Olmaı İstemek Hakkında   Mod Olmaı İstemek Hakkında Icon_minitimeCuma Ara. 29, 2006 6:07 pm

Herkes mod olmayı ister ben de dahil Mod Olmaı İstemek Hakkında Tongue Mod Olmaı İstemek Hakkında Deli

Ama modluk foruma katkı sonucunda varılan bir rütbedir Mod Olmaı İstemek Hakkında Flowers
Her mod olmak istiyorum diyene modluk verilmez hatta ve hatta mod olmak istiorum dien üye mod bile olamaz Mod Olmaı İstemek Hakkında Sorcerer Mod Olmaı İstemek Hakkında Happy Mod Olmaı İstemek Hakkında Nanik

Foruma katkı yapan forumun gelişmesini saglayan her üyenin hakkıdır mod olmak Mod Olmaı İstemek Hakkında Smile

Simdi diyeceksiniz suanki modlar cok mu katkı yaptı Mod Olmaı İstemek Hakkında Unsure

Suanda katkı yapılacak bisey olmadıgı icin ilk 3-4 uye yetkili konuma gecti Mod Olmaı İstemek Hakkında Sorcerer
Katkı yapılmaya baslanana kadar butun forumları tek tek incelememi bekleyemezdiniz heralde sonucta ben üsengec bi kisiyim Mod Olmaı İstemek Hakkında Deli afro Mod Olmaı İstemek Hakkında Drapeau-

Neyse forumun gerekleri dogrultusunda katkı yapan her üye yetkili konuma gececektir Mod Olmaı İstemek Hakkında Smile

Bilgilerinize....
http://www.kanteen.cjb.net

Mod Olmaı İstemek Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası